Fotópályázat vadászatról: megvannak a díjazottak

Országos Magyar Vadászkamara Csongrád-Csanád Megyei Területi Szervezete az Egy a Természettel Nonprofit Kft támogatásával fotópályázatot hirdetett, melynek a természet és a vadászat volt a témája.

A fotópályázat segítségével a vadgazdálkodásra kívánták felhívni a figyelmet s a művészi képek által igyekeztek bemutatni természeti értékeinket, illetve azok megóvásának fontosságát.

Közel 160 mű érkezett, melyeket két kategóriába soroltak. A zsűri tagjai ifj. Pinjung Emil, Ampovics Zsolt és Máté Bence voltak, s végül hét fotót díjaztak. A pályázatra beküldött képekből a későbbiekben kiállítást is rendeznek az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Árpád termében. Valamint egy nagyobb program keretében a megyei vadászat témájában egy filmet is forgatnak majd, illetve egy könyvet is készítenek a Pallavicini uradalomról.

A pályázaton egy kiváló sándorfalvi fotós is sikereket ért el. Puskás József, a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóságának természetvédelmi őrkerület-vezetője második helyezett lett. A díjátadóról a moranettv.hu is tudósított.

Puskás József díjazott fotójával

A nyertesek: Ifjúsági kategória:

Aranymező – Albert Aurél

Motívumok – Domján Levente

Marcipán – Adorjányi Zóra

Felnőtt kategória:

Ínséges idők – Balla Tihamér

Frissítő – Puskás József

Indulás – Mikola Zoltán

Szakmai különdíj:

Átkelés – Bíró Lajos

Ezúton is gratulálunk nekik.

Farkas Cs. Tekla

Forrás/Nyitókép: moranettv.hu

 

Hazai Tükör | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook 


Hasonló cikkek