Újabb gázszolgáltató fejezi be működését Szlovákiában

Szlovákiában egy újabb alternatív gázszolgáltató fejezi be működését. Az ügyfelek gázellátásáért még legfeljebb 3 hónapig felel.

Az A.En. Slovensko alternatív gázszolgáltató befejezi működését, és helyét szerdától a Szlovák Gázművek (SPP) veszi át – közölte az SPP szóvivője, Milan Vanga.

Az SPP legfeljebb három hónapig lesz az A.En. ügyfeleinek gázszolgáltatója. „A három hónapos időszak elegendő időt biztosít az érintettnek arra, hogy szabadon választott szolgáltatóval kössön szerződést. Abban az esetben, ha ez nem történik meg, akkor a gázellátás megszűnik” – pontosította Vanga.

Az A.En. egy újabb cég a sorban, ami nem bírta a magas gázárakkal járó nyomást, és el kellett hagynia a piacot. Január végével így járt a Greenlogy és Twinlogy, és tavaly a legnagyobb alternatív gázszolgáltató, a Slovakia Energy.

Forrás:ujszo.com

Nyitókép forrása: Shutterstock

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek