Jegyfelajánlással köszönik az egészségügyi dolgozók munkáját

A Magyar Tavak Fesztiválja egymillió forintos adománnyal fejezi ki tiszteletét a Jász- Nagykun- Szolnok megyei egészségügyi dolgozók felé

Debreczeni Ildikó fesztiváligazgató a napokban adott át a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál július 30-i Gálakoncertjére szóló 170 belépőjegyet a megye egészségügyi dolgozóinak. Megköszönve ezzel is a MÁV kórház, a Hetényi Géza Kórház, a szolnoki háziorvosi szolgálat, valamint a karcagi Kátai Gábor Kórház dolgozóinak a pandémiás időszakban mutatott erőn felüli helytállását.

A tiszteletjegyeket az intézmények vezetői vették át, és előzetes igényfelmérés után sorsolják ki munkatársaik között. A gálakoncerten a hazai komolyzenei élet legnagyobbjai lépnek fel, szombaton pedig a fesztiválozók körbebiciklizik a tavat oly módon, hogy minden pihenőhely egy- egy minikoncert helyszíne is egyben.

A Magyar Tavak Fesztiválja júniusban a Velencei- tónál, júliusban pedig a Tisza- tónál nyújt Európában is ritkaságnak számító kulturális- idegenforgalmi élményt.

Debreczeni Ildikó és az átadón közreműködő zenészek (Fotó: Szimfonik Együttes Facebook oldala)

A társadalmi felelősségvállalás jegyében most tett felajánlás összege egymillió- ötvennégyezer forint. Debreczeni Ildikó azonban a Szegedi Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ fül- orr-gége és Fej-nyaksebészeti Klinika részére is felajánlott 50 darab belépőjegyet. Ezen adomány értéke 310.000 Forint, ünnepélyes átadására pedig a jövő héten kerül sor.

(Kiemelt kép az átadó ünnepségről: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat Facebook oldala)

Hazai Tükör | PannonHírnök 

Facebook


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek