Ketten megsérültek az éjszaka Bős és Nyékvárkony között

Hétfőről keddre virradó éjszaka hajnali fél 1 előtt riasztották a tűzoltókat a Nyékvárkony és Bős (Dunaszerdahelyi járás) közötti útra, ahol fának hajtott egy személykocsi.

Hodosi Tibor, a járási tűzoltóság bevetési egységeinek parancsnoka a balesettel kapcsolatban elmondta, hogy az autó vélhetően Nyékvárkony felé haladt, amikor tisztázatlan okokból megcsúszott, lerepült az úttestről és egy fának csapódott, majd a tetejére borulva a szántóföldön kötött ki.

Az autóban ketten utaztak, mindketten súlyosan megsérültek. A parancsnok elmondása szerint a dunaszerdahelyi tűzoltók kiérkezésekor a 2 személy már nem tartózkodott a járműben. „Elsősegélyben részesítették őket, majd átadták őket a mentőknek” – szögezte le.

Ezt követően a tűzoltók az arra alkalmas anyaggal semlegesítették a kifolyt üzemanyagot, és elvégezték a járművön a tűzbiztonsági intézkedéseket.

Forrás: parameter.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek