Kunhalmi elkotyogta a DK nagy titkát? – videó

Az ATV Nap híre című műsorának vendége volt csütörtökön Orosz Anna, Vadai Ágnes, és Kunhalmi Ágnes. A három ellenzéki politikus beszélt a korlátozások meghosszabbításáról és Varga Judit ingatlanvásárlásáról.

A műsor második felében szóba került egy felmérés, miszerint Dobrev Klára és Karácsony Gergely vezeti az ellenzéki miniszterelnök-jelölti versenyt. A kérdés az volt, kit tartanak alkalmasnak a kormányfői posztra a választók. Két százalékot kapott ezen a listán a szocialista Kunhalmi is, aki így reagált a felmérésre:

„Azt hiszem, hogy a Fekete-Győr András és a Jakab Péter jelentették be, hogy elindulnak...” „Fekete-Győr András még nem. Februárban fogjuk” – vágott közbe Orosz Anna.

Kunhalmi azonban ezután sem zavartatta magát attól, hogy gyakorlatilag kiszedte egy másik ellenzéki párt politikusából a még nem nyilvános információkat, hanem rátért a DK-ra. „Gyurcsány Ferenc ugye azt mondta – de majd Ági megerősít – hogy ha indul valaki, az a Klára lesz”.

Érdemes megnézni a műsorvezető, illetve a másik két ellenzéki politikus arckifejezését, valamint gesztusait az alábbi videóban. A jelenet a huszonegyedik perctől látható.

Nem ez az első eset, hogy az MSZP üdvöskéje indiszponált a kamerák előtt, még sokak emlékében ott van az elhíresült röhögős sajtótájékoztatója, ahol meg is jegyezte, hogy nincs a helyzet magaslatán… Itt visszanézheti a politikusnő legemlékezetesebb pillanatait!

Forrás: ATV/Mandiner


Hasonló cikkek