Kiraboltak két idős embert Vágsellyén

A 69 éves idős asszonyt a reggeli órákban rabolták ki a Budovateľská utcában. Több héten át gyógyuló sérüléseket szerzett. A másik áldozat egy 56 éves férfi.

Egy ismeretlen tettes nekiesett a védtelen, 69 éves asszonynak, aki épp a járdán tartózkodott. El kezdte rángatni a táskáját, de a nő nem engedte el. A rablónak végül sikerült kitépnie a kézitáskát az asszony kezéből, az áldozat közben elesett, és több héten át gyógyuló sérüléseket szerzett. Az elkövetőt később elfogta a rendőrség, rablás vádjával indítottak ellene büntetőeljárást, amiért akár 12 éves szabadságvesztésre is ítélhetik.

Nem ez volt az egyetlen ilyen eset Vágsellyén. Két rabló megtámadott egy 56 éves férfit, először alkoholt kértek tőle. Miután több kérés ellenére sem távoztak, az áldozat értesítette a járőröket. Az elkövetők emiatt többször arcon ütötték, majd mikor a földre esett, elvették a pénzét és a mobiltelefonját, ezután elmenekültek a helyszínről. A rendőrség a két tettest később őrizetbe vette és rablás bűntette mellett vádat emeltek ellenük.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: ujszo.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek