„Kiverem a fogad és mosolyt vágok az arcodba”

Avatar

Az Esztergomi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, valamint zaklatás bűntette miatt emelt vádat azzal a más ügyben letartóztatásban lévő férfival szemben, aki megöléssel fenyegette, majd megütötte gyermeke édesanyját.

A vádirati tényállás szerint bár a férfi és a sértett kapcsolata rossz volt a nő nem merte elhagyni a vádlottat, mivel a férfi többször megfenyegette azzal, ha megteszi, akkor megöli őt és a családját is.

2019. június 15-én az esti órákban, lábatlani otthonukban a vádlott megfenyegette a sértettet. Azt mondta neki, hogy „Kiverem a fogad és mosolyt vágok az arcodba!”, majd távozott a lakásból. Ezt kihasználva a sértett a vádlottal közös gyermekükkel együtt elköltözött az édesanyjához, azonban a vádlott oda is követte és 2019. július 9-én a kora reggeli órákban a házból kilépő sértettet egy alkalommal arcon ütötte.

Az erőszakos többszörös visszaeső vádlottal szemben most emelt vádat az ügyészség és a vádiratban indítványt tett arra is, hogy a bíróság fegyházbüntetést szabjon ki vele szemben azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

A vádlott ezért a tettéért erőszakos többszörös visszaesőként akár közel 9 év fegyházbüntetést is kaphat.

ugyeszseg.hu


Hasonló cikkek