Nincs halasztás, jön a PlayStation 5 | Pannonmagazin
-KiemeltIT - Tech

Nincs halasztás, jön a PlayStation 5

Az élet csordogál. Visszafogottabb ütemben halad, de az időt nem lehet megállítani, sem részlegesen korlátozni.  

Kezdünk már hozzászokni ahhoz, hogy napjainkban máshogy működik minden, mint azelőtt. Ami korábban teljesen egyértelmű volt, most kérdőjeles. Olyan rendezvények időpontját törölték el, jobb esetben csak módosították, amelyek megrendezése hosszas szervezést igényelt. Minden ágazatban megérződik a koronavírus elleni küzdelem, szigorítás és korlátozás.

A világot érintő járványügyi helyzet miatt az otthonmaradással igyekeznek lecsökkenteni a fertőzöttek, a halálos esetek számát. A kevesebb társas érintkezés késleltetheti, megállíthatja a vírus terjedését. Az otthonukba bezárt emberek így is megpróbálják jól érezni magukat, és sokaknak segítenek ebben a kritikus helyzetben az online valamint a játékkonzolos játékok.

A PlayStation játékkonzolos játékokhoz sokan nyúlnak. A már unalomig játszott játékok most újból előtérbe kerülhettek karantén, kötelező otthonmaradás miatt. akik rajonganak a játékkonzolos játékokért, talán azt is figyelemmel követték, hogy mikortól lesz elérhető a PlayStation 5. Az őszre tervezett piacra dobásba vajon beleszól a koronavírus-járvány.

Megnyugtatunk minden rajongót, hogy nem így van. Jelen állás szerint, a tervezett időpontban valóban elérhetővé válik a PlayStation 5. Nyomós érv lehet a premier időpontjának megtartása az, hogy az Xbox szintén ebben az időpontban készül új dobásával. Ekkora sanszot nem lehet adni az ellenfélnek.

Lehet dörzsölni a tenyereket, készíteni az idegrendszert, finommotorikát és ügyességet a PlayStation 5-re.

Fotók: pixabay.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB