Már Adventre készül Székkutas

Kulturális megbeszélést tartottak a napokban a településen az adventi időszakkal kapcsolatban. A megbeszélés tárgyát képezték a programok, a kivitelezés és az adventi készülődés

Advent egy különösen várakozó, vágyakozó, elmélyült és szeretetteljes időszak. Legalábbis annak kellene legyen. Székkutas Önkormányzata és a programszervezők igyekeznek majd mindenki számára széppé varázsolni az adventi heteket. Ezzel kapcsolatban tartottak megbeszélést, ötletelést. Hogy milyen programokat és hogyan vitelezzenek ki, annak érdekében, hogy azzal fiatalokat, felnőtteket és gyerekeket is megmozgassanak, gondolva a családokra, nagyszülőkre, de az egyedül élőkre is.

Szabó Emese elmondta a Rádió 7-nek, hogy szabadtérben szerveznek programokat az adventi időszakban, a település Főterén. A települési képviselő arról is beszámolt, hogy lesz Mikulás váró műsor és karácsonyi kézműves foglalkozások is.

Idén minden programot szabadtéren bonyolítanak majd le, a járványhelyzetre való tekintettel. Ám így talán még meghittebbek lesznek az összejövetelek, melyekre várnak minden lakost és kíváncsi környékbelit szeretettel.

Farkas Cs. Tekla

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek