Négyen sérültek

Három balesetben négyen sérültek meg a hétvégén Tolna megyében.

A 6232-es számú úton közlekedett egy férfi 2020. január 26-án a délutáni órákban, amikor ismeretlen okból elvesztette uralmát a járműve felett, a jobb oldali vízelvezető árokba sodródott és az autó felborult. A balesetben a gépkocsi utasa, egy 26 éves nő az elsődleges adatok szerint könnyebben sérült.

Bonyhádon a Kossuth Lajos utcában közlekedett egy györei férfi az általa vezetett gépkocsival Majos irányából Bonyhád irányába 2020. január 26-án az esti órákban, amikor balra kanyarodásakor nem adta meg az elsőbbséget a védett úton, Majos irányába közlekedő autónak. A balesetben az elsődleges adatok alapján ketten könnyebben megsérültek.

A 65-ös számú főúton Hőgyész irányából Szakály irányába közlekedett 2020. január 26-án az esti órákban egy diósberényi lakos, aki egy fékezést követően elvesztette uralmát a járműve felett, a bal oldali forgalmi sávba sodródott, és összeütközött a vele szemben, szabályosan közlekedő személygépkocsinak. Az úton szétszóródó autóalkatrészek egy harmadik jármű oldalának csapódtak. A balesetben az elsődleges információk szerint egy személy könnyebben sérült meg.

Az elmúlt 48 órában további egy anyagi káros baleset történt a megyében.

police.hu


Hasonló cikkek