Orális szexre kényszerítette a 12 éves kislányt egy szlovák pap

Az eset Zsolnán történt. Bár az egyház tudott róla, de nem jelentették a rendőrségnek.

„Beleszerettem. Üzeneteket váltottunk, és nagyon intelligens volt. Már nem vettem észre a korkülönbséget” – mondta a pap a Reflex műsorban. A lány ekkor mindössze 12 éves volt, elmondása szerint a férfi moziba és a lakására is elhívta, hogy „játsszanak”. A pap az áldozatnak ajándékokat is vitt, amellyel az apa szerint megpróbálta „meggyőzni” őt, hogy együtt legyenek.

A gyereknek arról írt üzeneteket, hogy rá gondol, miközben maszturbál, ő azonban nem tudta, miről van szó, és az interneten kellett kikeresnie. „Lehet, hogy kihagytam volna a játékot, és csak simán megcsókoltalak volna. Utána megy magától” – üzent neki. A parókián a férfi ágyba vitte a kislányt, és orális szexre kényszerítette, majd meggyóntatta. A gyerek nem értette, mi történik, és elmondása szerint bűntudata volt.

A szülők végül megtalálták az üzeneteket, ezt követően pedig értesítették az egyházat, akik áthelyezték a papot, de nem jelentették a rendőrségnek.

Az áldozat elmondta, azért kezdett beszélni az őt ért szexuális zaklatásról, mivel 16 éves korától poszttraumás stressztől szenved. „Csúnyán mondom, nem bírtam a cölibátust” – nyilatkozta a pap a Reflex című műsorban, majd hozzátette, hogy ma már tiszta életet él a barátnőjével.

A rendőrök több év után szexuális visszaélés bűncselekményével indítottak eljárást a férfi ellen.

Forrás: br, tvnoviny, refresher, ujszo.com

Kövessen minketFacebook

 


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek