Szóváltás után ököllel verte élettársát

A Veszprémi Járási Ügyészség indítványára letartóztatta a Veszprémi Járásbíróság azt a harminckét éves férfit, aki 2020. február 6-án az egyik Zirc-környéki faluban, a lakóhelyükön bántalmazta élettársát.

A nyomozás adatai szerint a pár között az este szóváltás alakult ki, és a férfi ököllel kezdte ütni huszonegy éves élettársát, aki a fejére, arcára záporozó ütések elől a karjával próbált védekezni, azonban még így is nyolc napon belül gyógyuló arcsérüléseket szenvedett.

A bántalmazásnak a rendőrök kiérkezése vetett végett, akiket a sértettnek sikerült időközben értesítenie.

A nyomozás adatai alapján a férfi már korábban is bántalmazta élettársát, aki, tartva a megtorlástól, nem jelentette be azt a nyomozó hatóságnak.

Az eljárás során súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt vonták gyanúsítottként felelősségre a már többször büntetett férfit, akivel szemben az ügyészség a sértett megfélemlítésének, befolyásolásának, illetve a bűnismétlésnek a veszélye miatt a letartóztatás elrendelésére tett indítványt. A bíróság az ügyészi indítványnak helyt adva a férfi letartóztatását egy hónapra elrendelte.

ugyeszseg.hu

A nyitókép illusztráció.


Hasonló cikkek