Tragédia történt egy pozsonyi liftben

Elakadt egy pozsonyi lakótömb felvonójában egy gyermek és egy felnőtt nő. A gyermek elhunyt, a nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrség egyelőre nem pontosította, hogy miként történt az incidens. „Megerősíthetjük, hogy ma (5. 9., vasárnap) 15:45 órakor bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy a Legionárska utcában az egyik lakótömb felvonójában emberek akadtak el a liftben. A tragikus esemény következtében elhunyt egy kiskorú gyermek, és egy nőt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. Az esemény körülményei jelenleg vizsgálat tárgyát képezik” – magyarázta a szóvivő.

A tűzoltóság vasárnap este az alábbi közleményt tette közzé a Facebookon: „…A helyszínre érkezést követően megállapították, hogy egyelőre tisztázatlan okból egy személy rekedt a felvonó kabin és a liftakna között, miközben a liftben egy sérült csecsemő volt, akit azonnal az egészségügyi mentősök gondjaira bíztak. A tűzoltók kiszabadították a személyt, és az egészségügyi mentősökkel azonnal elkezdték az újraélesztését, amely sikerrel járt. Ezt követően a sérültet kórházba szállították. A csecsemőt a mentősök igyekezete ellenére nem sikerült újraéleszteni.”

Kövessen minket: Facebook

V4 Panoráma | Pannon Hírnök

Forrás: bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek