Egy Renault sofőrjét 17 ezer eurónyi kábítószerrel csípték el a szlovák rendőrök

Temérdek adag füves cigit tudtak volna előállítani a lefoglalt drogból.

Rendőri ellenőrzés során egy marihuánával teli autóra bukkantak a cseh határ közelében. A Renault Scenic sofőrje egy 25 férfi volt, számolt be róla a rendőrség a közösségi oldalán.

A rendőrök a Sudoměřice falu és Skalica város közötti határátkelőnél állították meg a férfit. Az ellenőrzés során a férfi beismerte, hogy autója hátsó ülésén csaknem két kiló műanyag zacskóba csomagolt szárított marihuána van, amelyet önként át is adott a rendőröknek. Ezen kívül még további kisebb csomagok is voltak az autóban, ugyanilyen tartalommal. A rendőrség mindent lefoglalt és Pozsonyba küldte szakértői vizsgálatra. Az eredmények meglepőek voltak.

A fiatal férfi olyan mennyiséget tartott az autóban, amelyből több mint 3500 adag marihuánát tudott volna előállítani. A feketepiacon ezért több mint 17 000 eurót kaphatott volna.

A fiatal férfit különösen súlyos bűncselekmény elkövetésével vádolták meg, amelyért 10, de akár 15 év szabadságvesztésre is ítélhetik.

Forrás: parameter.sk

Fotók: Facebook (Polícia SR – Trnavský kraj)

V4 Panoráma | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek