Betört egy pár a galgóci plébániára, de több is lehet a rovásukon

Magánlaksértéssel és idegen vagyontárgy megrongálásával gyanúsítja a rendőrség Silvia K-t (38) és Tomáš J-t (28), akik a tavalyi év végén egy kora este a kerten keresztül bejutottak a Galgóci (Hlohovec) Plébániahivatalba, ahol több ajtót is megrongáltak és kifeszítettek.

A rendőrség mindkettejüket őrizetbe vette, s mivel fennáll a gyanú, hogy más korábbi esetek is a személyükhöz köthetők, s korábban már mindkettejüket többször is jogerősen elítélte a bíróság, az illetékes vizsgálótiszt indítványozta előzetes letartóztatásba helyezésüket.

A nagyszombati rendőrség nyilvántartásában több olyan eset is szerepel, amelyek plébániahivatalokba történt betörésekről szólnak. Az utóbbi időben csak a Nagyszombati járásban 3 ilyen eset is történt, és országszerte más járásokban is volt példa hasonló betörésekre és lopásokra – írta a Facebook-oldalán a Nagyszombati Kerületi Rendőrkapitányság.

Forrás: bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek