Casey McQuiston bejelentette új regényét

A Red, White and Royal Blue – Vörös, fehér és királykék című bestseller szerzőjének új, fiatal felnőtteknek szóló regényét jelentették be.

McQuiston első, 2019-es könyvével azonnal nagy sikert aratott, hiszen az olyannyira népszerűnek bizonyult, hogy felkerült vele a New York Times bestseller listájára. A nemrég magyarul is megjelent Red, White and Royal Blue – Vörös, fehér és királykékben az Amerikai Egyesült Államok elnökének fia, Alex és a walesi trónörökös, Henry először gyűlölik egymást, majd hamarosan azon kapják magukat, hogy romantikus viszony alakul ki közöttük. A szerzőnő új könyve az I Kissed Sarah Wheeler címre hallgat, és ezúttal a fiatal felnőtt korosztálynak fog szólni. Egyelőre annyit lehet róla tudni, hogy ismét egy első szerelemről és önmagunk megtalálásáról lesz szó benne.

Az I Kissed Sarah Wheeler megjelenése 2022 nyarán várható, a bejelentésről a Barnes & Noble hivatalos Twitter oldaláról lehetett tájékozódni.

Forrás: bookstr.com

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek