Chris Pratt az Elektronikus Állam adaptációjában

Úgy tűnik, hogy Chris Pratt is csatlakozott Simon Stålenhag Elektronikus állam című illusztrált könyvének az adaptációjához, melynek jogai a Netflixhez kerültek.

Mint korábban beszámoltunk róla, az illusztrált könyv megfilmesítési jogaiért licitháború alakult ki, amit a Universal tudott végül megnyerni, a projektet mégis átvette a Netflix. A Russo-testvérek megmaradtak, mint a leendő film rendezői és producerei, míg a főszerepet Milly Bobby Brown játssza majd el. Az Elektronikus Állam csekélyszámú szereplőgárdájához most csatlakozott Chris Pratt is, bár hogy milyen karaktert alakít az alkotásban, az még kétséges.

Az Elektronikus állam története 1997-ben, egy alternatív Amerikában játszódik, ahol egy árván maradt fiatal lány útnak indul nyugat felé sárga játékrobotjával, hogy megtalálja a testvérét. Ha történetében nem is nyújt feltétlenül kiemelkedőt Stålenhag könyve, látványa egészen lenyűgöző és egyedi, melyet remélhetőleg sikerül majd átültetni a Russo-fivéreknek az adaptációban.

Forrás: screenrant.com

 

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek