Egy igazi új társ az otthonodban

Avatar

Az új társadat garantáltan nagyon szeretni fogod! Ezt az új társat nem kell állandóan dédelgetned, de ő mindig rendelkezésedre fog állni, amikor csak szeretnéd. Cserébe nem kér semmit, csak hogy néha kapjon lehetőséget a feltöltődésre. A lakbérbe ugyan nem fog beszállni, és a számlák rendezése sem az ő asztala, viszont segít abban, hogy élvezhető és tiszta otthonod lehessen.

Amikor csak szükséged van rá, egy szempillantás alatt rendelkezésedre áll, és természetesen minden macera nélkül egy csapásra megoldja, ha valami kiborult vagy tisztításra szorul. Szereti, ha minden, de tényleg minden tiszta – nem csak a padló, hanem az ágynemű, a kanapé, a plafon, a kocsid, de még a háziállatod is! Elég tisztaságmániás ahhoz is, hogy saját magáról is gondoskodjon, sőt, közel száz százalékosan mentesíti magát minden bacitól. Jól hangzik?

A vezeték nélküli porszívók előnyei

A vezeték nélküli porszívóknak köszönhetően nem kell többé a nehéz, hálózatról működő, tulajdonképpen normálisan elpakolhatatlan hagyományos porszívóval bajlódnod, ennek ugyanis egyszer és mindenkorra véget vet a porszívók új generációja. Na nem az az újdonság, hogy vezeték nélkül is takaríthatsz, hanem az, amire ezek az új vezeték nélküli porszívó modellek képesek.

Felejtsd el, hogy nem lesz elég szívóerőd, hogy nehezedre esik összeszerelni vagy hogy a felporszívózott szemét egy része újra a padlón landol! Az új modellekre egyik hiba sem igaz. Komoly szívóerejüknek hála valódi tisztaságot hagynak maguk után. Könnyedén összepattintható alkatrészeiknek, átlátható működésüknek köszönhetően nagyon egyszerű bánni velük.

Kompakt szűrőrendszerük miatt nem hogy a padlóra, de a levegőbe sem kerülnek vissza az összeszedett porszemek és más anyagok sem. Ez egy nagyon fontos szempont akkor, ha allergiás vagy asztmás személy is lakik a lakásban, hiszen neki elengedhetetlen szempont és elvárás, hogy a lakás és annak levegője a lehető legtisztább lehessen. A Xiaomi Roidmi Zero ráadásként még saját magát is 99,9%-os tisztaságban tartja, azokon a pontokon, amelyeken más porszívóknak a baktériumok melegágya található.

Többé a gyerekek sem mondhatják, hogy túl nehéz

A vezeték nélküli porszívók nem csak a te dolgodat könnyítik meg, hanem a srácok sem mondhatják többé, hogy nem boldogulnak az ormótlan porszívóval. Nem szakad ki többé a porszívó csöve a gépből, miközben szó szerint a nyakánál fogva rángatták szegényt.

A vezeték nélküli modellek elképesztően könnyűek, alapsúlyukat tekintve másfél kg-mal, de padlót tisztítva, mindennel felszerelve is kevesebb, mint 3 kg-mal kell számolnod, ez a súly pedig a gyerekeknek sem okozhat gondot, de jelentősen megkönnyítheti a te életedet is, nem beszélve a nagyszülőkről. Ráadásul nem csak könnyű, de könnyen is tárolható. Sőt, igazából olyan dizájnt kapsz vele, ami nyugodtan elöl is hagyható, így bármikor odanyúlhatsz érte, mindig kéznél lesz.

Egy jó vezeték nélküli porszívó valóban szeretett új lakótársad lehet.


Hasonló cikkek