Egyre gyarapodik a nyitrai perverz házaspár áldozatainak a száma

Intenzív nyomozást folytat a nyitrai bűnügyi rendőrség egy szexuális visszaélésekkel, nemi erőszakkal és a fiatalok erkölcsi nevelésének veszélyeztetésével gyanúsított házaspár ügyében, s rendkívül komolyan vesznek minden egyes bejelentést az üggyel kapcsolatban.

A bűnüldöző szervekhez több bejelentés érkezett a házaspárral kapcsolatban a Nyitrai Kerületi Rendőrparancsnokság Facebook oldalára.

Mivel a károsultak száma egyre növekszik, ezért külön e célra hozták létre a következő e-mail címet: som.obet@minv.sk (áldozat vagyok), ahova a bejelentéseiket küldhetik az érintettek – áll a nyitrai rendőrség Facebook-bejegyzésében.

A gyanú szerint szexuális visszaélés, erkölcsi nevelés veszélyeztetése és nem erőszak van a rovásukon. Jelenleg hét áldozatot tart számon a rendőrség. A férfi előzetes letartóztatásba került, a nő szabadlábon védekezhet – írta Facebookon a nyitrai rendőrség.

Forrás: bumm.sk, facebook


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek