Egzotikus tájra repít Turcsányi Tibi új klipje

Budapest című slágerében a fővárost járta be, míg legújabb szerzeménye, a Szerelemdal a Maldív-szigetekre visz.

A felvidéki származású szövegíró-énekestől nem áll távol, hogy szép helyeket, épületeket szerepeltessen a dalaihoz forgatott videókban. Legutóbbi nagy slágeréhez, a Budapesthez készült klipben a magyar főváros szépségeit mutatta be, a néhány napja megjelent Szerelemdal című pedig a Maldív-szigetek szemet gyönyörködtető világába röpít el. Persze az énekes most sem maradt hűtlen otthonához: egy dunai motorcsónakázás során az új klipben is feltűnnek Budapest turista látványosságai, ikonikus épületei.

A Szerelemdal egy szerelmi helyzetjelentés. Fellobbant a szerelem, és az énekes boldogan álmodozik kedveséről. A zenét Kardos Roli, a szöveget Turcsányi Tibi írta. Nincs igazán mély, drámai mondanivalója a dalnak; itt nem egy tragikus, fájdalmas, marcangoló szerelem jelenik meg, hanem egy boldog, szinte már paradicsomi állapot, amihez tökéletesen illenek a videót készítő Kovács Ádám (SHAPES) képei, ötletei.

Kellemes szórakozást nyújt az új dal, és a hozzá forgatott klip. Vannak ennél „súlyosabb” dalai is Turcsányi Tibinek, de most mintha maguk a szerzők sem akartak volna többet, mint szórakoztatni, megnyugvást adni, és néhány percre kiemelni a nézőket a hétköznapok rohanásából. Gyönyörű helyszíneken járt a stáb, érdemes megtekinteni az új dalhoz született klipet.

A videó elérhető itt:


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek