Érkezik Az Éhezők Viadala előzményfilm

Hamarosan láthatjuk az Énekesmadarak és kígyók balladája című filmet, melyhez most érkezett egy rövid, kedvcsináló előzetes is.

Tíz évvel az eredeti Az Éhezők Viadala trilógia után, 2020-ban jelent meg Suzanne Collins-tól egy előzménytörténet, amely az Énekesmadarak és kígyók balladája címre hallgatott. Egy hónappal azelőtt, hogy a regény a könyvesboltokba került volna, érkezett a hír, hogy a Lionsgate már meg is vásárolta hozzá a megfilmesítési jogokat, és a rendezői székbe is visszatér az a Francis Lawrence, akinek Az Éhezők Viadala filmekből az első kivételével az összest köszönhetjük.

 

Az Énekesmadarak és kígyók balladája jó pár évtizeddel játszódik az eredeti trilógia történései előtt, és a főszereplő benne az a fiatal Corionalus Snow, akiből később Panem elnöke válik. Snow-t a készülő produkcióban Tom Blyth (Billy the Kid) alakítja majd, míg a lányt a 12. körzetből, akivel szorosabb kapcsolat alakul ki közöttük, Rachel Zegler (West Side Story). Maga a film egyelőre korai fázisban van, bemutatójára valamikor 2023-ban kell számítani.

Az Énekesmadarak és kígyók balladája című regényről korábban ITT írtunk recenziót.

Forrás: screenrant.com


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek