Heti motiváló – Merj továbblépni!

Ha nem úgy mennek a dolgok az életedben, ahogy azt szeretnéd, ha úgy érzed, nem vagy a helyeden, nem azt az életet éled, amelyet annak idején megálmodtál magadnak, akkor semmi értelme tovább időznöd ebben az élethelyzetben. Lehet, hogy kényelmesebb megoldásnak tűnik, hogy – ha már egyszer így alakult alapon – mindent úgy csinálj, ahogy eddig, de vajon a kényelem fontosabb-e a boldogságnál?

Legyen szó akár a hivatásodról, a magánéleted egyes területeiről, vagy az egész életedről, ha nem érzed jól magad a bőrödben, nem leszel boldog. Ebben az esetben érdemes újratervezned. Akkor se ijedj meg, ha a személyes boldogságod eléréséhez száznyolcvan fokos fordulatot kell venned! Újrakezdeni – még ha az egész életedről is van szó – soha nincs késő.

Bizonyára te is hallottál már olyan személyről, aki hetven-, sőt, nyolcvanévesen szerzett diplomát, vagy olyanról, aki tősgyökeres városiként, több évtizednyi városi létet hagyva maga mögött kezdett új életet egy tanyán. Mindez neked is sikerülhet! Egyszer kell csak kilépned a komfortzónádból, az első lépések magukkal hozzák majd a szükséges pozitív változásokat, amelyekből erőt meríthetsz a folytatáshoz.

Ha szükségét érzed, hogy változtass az életeden, ne habozz megtenni az első lépéseket! Lépj ki a komfortzónádból, a boldogságod a tét!

“Az előrejutás titka az elindulás.” 
(Agatha Christie)

Vélemény, hozzászólás?