A családok rémálma valósult meg egy kínai házaspár esetében, akiknek fiát 32 évvel ezelőtt elrabolták.

Ugyanúgy történt aznap is minden. Az édesapa ment a bölcsődébe kétéves gyermekéért. Úton hazafelé egy szállodánál megálltak, mert a kisfiú szomjúságra panaszkodott. Elég volt néhány percre magára hagyni a gyermeket ahhoz, hogy megtörténjen a baj. A fiút elrabolták, a szülők és az egész környék az eltűnt gyerkőc után kutatott. Plakátokat ragasztottak ki, hátha valaki elvezeti őket fiukhoz. Nem így történt. Az anya a munkahelyén is felmondott, hogy minden erejével, energiájával és idejével a fiuk keresésére tudjon koncentrálni. Három évtized után is azt gondolta, hogy fia él, csak nem tudja, hogy hol.

Ez év tavaszán a rendőrséghez beékezett egy hívás, miszerint egy másik tartományban élő férfi akkortájt fogadott magához egy fiút, amikor a házaspár fiát elrabolták. Kínában hatalmas probléma a gyermekrablás, amely azt jelenti, hogy ilyen módon évente akár húszezer gyermeket is elszakítanak vér szerinti szüleiktől.

A rendőrség megtalálta a fiút, akiből azóta érett férfi vált. DNS mintát vettek tőle, és beigazolódott a gyanú, a fiú a család elvezett fia. 32 évnyi kényszerű távollét után találkozhatott újra gyermek és szülei. Van mit bepótolniuk. A közösen töltött gyermekkori éveket már nem kaphatják vissza, de így is örömteli, hogy egyáltalán megtalálták fiukat.

Fotó: pixabay.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB