Sztárban sztár: Fésűs Nelly kiesett | Pannonmagazin
Sztárban sztár,Bereczki Zoltán,Köllő Babett,Kökény Attila,Papp Szabi,tv2
Film-TVProgramajánlóSzabadidő

Sztárban sztár: Fésűs Nelly kiesett, Köllő Babett dekoltázsa elvitte a show-t

A Sztárban sztár 7. évadának 1. élő adásában Fésűs Nelly kapta a legkevesebb szavazatot, így az „ország házibulijának” következő fordulójában már nem állhat színpadra.

Köllő Babett dekoltázsával azonban ellopta a show-t, mélyen kivágott ruhában értékelte a versenyzők produkcióit, és bár nem volt szőrös szívű a kommentelők nem kímélték.

 

 

Van, aki szerint ,,A szőke műnő kár oda”. Egy másik kommentelő szerint: ,,Közönséges, ízléstelen, igazi kurtizános, a kislánya és a férje biztosan szégyenkeznek miatta.” De olvashattunk ilyen hozzászólásokat is: “Lehetne a Babettnek jelezni, hogy fő műsor idő van. Gyerekek is nézik. Kicsit disztingváljon már, és tényleg nem kellene ennyire mindent kirakni, azt hittem ez a műsor nem erről szól.“; “Még kétszer oldalra fordul és a mű melle kivillan teljes egészében”.

Összességében Szabó Ádám volt a legjobb. Ő végzett a zsüri és a közönségszavazatok élén. Valószínűleg örökre emlékezetes marad Curtis Csepregi Évája, és Miss Mood színre lépése is. Valószínűleg a következő adás jobb lesz, az előadók átestek a tűzkeresztségen.

 

 

Fésűs Nelly szerint túl nehéz volt Máté Péter, igazán nem is lehetett levenni a gesztusait, kiesése a feladat kiosztásnak is köszönhető.

 

PannonMaGazin

Nyitókép: tv2

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB