Színes

Liptai Claudia és Polyák Lilla is koronavírusos

Az RTL Klub sztárjának tünetei nincsenek, nem köhög és a közérzete is jó, így elmondása alapján őt döbbentette meg legjobban, hogy pozitív teszteredményt produkált.

2019 júliusában derült ki, hogy a TV2 egyik korábbi legismertebb műsorvezetője, Liptai Claudia az RTL Klubhoz igazol. A magyar híresség A Tanár című sorozat 3. évadában kapott fontos szerepet, egy matektanárnőt alakított, akiről kiderült, hogy korábban elcsavarta Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) fejét. Liptai Claudia ma a Facebook oldalán jelentette be, hogy ő is megfertőződött a koronavírussal, ezért a következő két hetet karanténban tölti. Az RTL Klub sztárjának tünetei nincsenek, nem köhög és a közérzete is jó, így elmondása alapján őt döbbentette meg legjobban, hogy pozitív teszteredményt produkált.

A TV2 napi sorozatában, a Mintaapákban játszó Polyák Lilláról is a mai napon derült ki, hogy COVID-19 fertőzött lett. A hírt a színésznő férje, Gömöri András Máté osztotta meg, aki maga is fáradtságról és rosszullétről számolt be írásában. Polyák Lilla egyike a Mintaapák alapszereplőinek, akit a 2. szezonban Kamarás Iván által játszott Szalai Géza nejeként ismerhetett meg a közönség. Polyák Lilla és családja két hétre elvonultak a világtól, a sajtót pedig arra kérik, hogy hagyják őket nyugodtan gyógyulni.

sorozatwiki.hu

Nyitókép: rtlmost.hu

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB