Film-TVProgramajánlóSzabadidő

Doktor Balaton címmel indít új napi sorozatot a TV2

Avatar

A „magyar Dallasként” emlegeti a TV2 az új tévészériát, melynek vezető producere és kreatív vezetője Diószegi Judit.

Doktor Balaton címmel új, a TV2 tájékoztatása szerint teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozatot indít a csatorna. A sorozat történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz áll. A történet egy balatonfelvidéki településen játszódik, ahol az élet és a világ igencsak különböző helyeiről érkező karakterek sorsa találkozik és számukra is váratlan fordulatot vesz.

A sorozat címszereplője Mészáros András, a főbb szerepekben Hirtling Istvánt, Pálfi Katalint, Sárközi Nagy Ilonát láthatják a nézők, de a sorozatban feltűnik a Jászai Mari-díjas, érdemes művész Voith Ági és a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas Bodrogi Gyula is.

A Doktor Balaton című dramedy (a dráma és a vígjáték elemeit ötvöző történet) forgatása már el is kezdődött, a történet helyszíne a balatonfelvidéki Balatonmeggyes. A képzeletbeli település új háziorvosa dr. Balla-Tóth András, elkötelezett, hivatásának élő missziós orvos, akit a gyógyszerlobbival folytatott küzdelme kényszerít egy kis kitérőre.

A teljes cikket ITT olvashatja.

A nyitókép illusztráció.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB