TurizmusUtazóna

Megnyílt Bécs első ételautomatája

Újra és újra bebizonyosodik, hogy mindig van új a nap alatt. Nemrég megnyílt Bécs első ételautomatája, a Foodie Fridge, ahol több száz étel közül választhatnak azok, akik meleg ételre vágynak. Az étlapon thai, spanyol, olasz, valamint osztrák ételeket, többek között desszerteket is találunk, valamint menü fogyasztásra is lehetőségünk van.  

Az automatát a Taborstraße 15. szám alatt találjuk. Az ételeket profi szakácsok készítik, akik a fogásokat úgy behűtik, hogy azok 3-4 napig fogyaszthatók maradnak. Vásárlóként csak az a dolgunk, hogy a hűtött ételeket hazavigyük és otthon felmelegítsük a kívánt hőfokra.

Az üzemeltetők az alapanyagok kiválasztásakor gondosan járnak el, ugyanis csak helyi, illetve bio termékeket választanak. Emiatt ne is csodálkozzunk, ha az automatában nem látjuk a nemzetközi szinten is ismert márkák termékeit. Helyette viszont megismerhetjük és megízlelhetjük a helyi manufaktúrák, üzemek által kínált finomságokat.

Az ételek mellé természetesen italokat is választhatunk. A választékban szerepel többek között Bécs egy-két igen kedvelt bora, valamint a dobozos gin tonik Alsó-Ausztriából, illetve a kézműves sor Atzgersdorfból is szerepel a repertoáron. 

Forrás: turizmus.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB