Trend & Dizájn

Mi kell a nőnek? – Ajándékötletek az ünnepekre

Amikor közelednek az ünnepek, akkor már kezdjük egy kicsit érezni a nyomást. Ennek általában az az oka, hogy az évek során már kimerítettük az ajándékötlettárunkat is, és kicsit tanácstalanok lettünk. Sokan nagyon rágörcsölnek az ajándékozásra, pedig az egyszerűbb néha jobb.

A következő pár sorban most azt derítjük ki, hogy minek örülnének a nők, és mi kerüljön a fa alá idén, hogy mindenki boldog legyen!

Táskából sosem elég!

Azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy van egy olyan kiegészítő, amelyből legalább 10, de ha 10 nem is, 5 darab biztosan van minden nő szekrényében. Igen, ez a táska! A végtelenségig sorolhatnánk, milyen táskatípusok vannak, de most csak néhány igazi darabot szeretnénk kiemelni.

A Tom Tailor válltáskája például kiemel a szürke hétköznapokból. Bézs színe, masszív anyaga ellenáll a külső hatásokanak, ráadásul a legfontosabb személyes tárgyak is bőven elférnek benne.

Az idei trend azonban a hátizsákoknak kedvez. Az utóbbi években végre piacra dobták azokat a nőies termékeket, amelyek nem egy tanuló iskolatáskájára emlékeztetnek. A fentebb említett márka ebben a kategóriában is hozta a formáját. A barna, a fekete, a zöld, a kék és még a piros színárnyalatok is szerepelnek a kínálatában.

Csak csinosan!

A nők nemcsak a táskákat gyűjtik, hanem sok esetben az ékszereket is. Bizony! Legyen szó arany, ezüst vagy bizsu darabokról, mindegyik jól mutat a megfelelő szettel!

A Desigual vidám és fiatalos nyakláncával feldobható egy átlagos munkanap is. Ezek között akadnak “happy” és “magic” feliratok is. Hidd el ez a vidámság ragadós!

A nyakláncok mellett fülbevalókat is találunk a termékeik között, amelyek szintén a szabadság életérzését erősítik.

Manapság mindenféle stílusban találsz ékszereket, hiszen óriási ennek is a piaca. A LifeStyleShop webáruház ékszer kínálatában ki is választhatod a megfelelő ajándékot!

Egyedi design, egyedi ajándék

A felsorolt kategóriák bármelyikében rálelhetsz olyan egyediségekre, amelyek mosolyt csalnak ismerőseink, szeretteink arcára.

A táskagyártók körében nem egy különlegesség születik, amely megtestesíti az igazi meglepetést.

A desigual Mickey egeres darabja például fekete színű, mókás mintával van ellátva, amelynek köszönhetően kitűnik a többi táska közül.

Aztán meg kell még említeni az ugyancsak fekete szinű, de szíves mintájú tatyót is. Ez több egy egyszerű hátizsáknál, hiszen eszmei értéke is van.

Természetesen, mielőtt ajándékvásárlásra szánjuk el magunkat, fontos, hogy ismerjük annak a személynek a stílusát, akit meg szeretnénk lepni. A második lényeges szempont, hogy kizárólag minőségi terméket vegyünk neki, habár ez nem lesz túl nehéz ilyen márkák kínálata mellett. Végül, de nem utolsósorban ügyelj a csomagolásra is, mert már az is sokat elárul arról, mennyire vettük komolyan a kérdést.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB