Trend & Dizájn

Milyen átmeneti kabátot válasszunk tavaszra?

Avatar

Minden évben újra felmerül a kérdés, hogy mi lesz az idei divat, milyen darabokra váltsuk le a téli ruhatárat. Az egyik legfőbb kérdés az átmeneti kabát választása, ugyanis a téli hónapokra alkalmas kabátok túl melegek tavasszal és ősszel.

Olyan ruhadarabra van szükségünk ilyenkor, amely könnyű anyagból készült, nem túl meleg, de megvéd az enyhe esőtől és hidegtől. Végül, de nem utolsó sorban fontos, hogy a férfi kabát esztétikailag is megfeleljen az ízlésünknek és jól érezzük magunkat benne.

Ebben a bejegyzésben felvázoljuk, hogy miért legyen mindenki ruhatárában legalább egy férfi átmeneti kabát.

Hogyan válasszunk férfi átmeneti kabátot?

Mielőtt kiválasztjuk, hogy melyik átmeneti kabátot szeretnénk a sajátunknak tudni, érdemes átgondolni, hogy milyen típus és stílus az, ami valóban megfelel a céljainknak.

Az átmeneti férfi kabátokat alapvetően az őszi és tavaszi időjárásra találták ki. Hűvösebb és enyhe meleg időben is használhatóak. Ezenkívül, az egyik leguniverzálisabb kabát fajta, amely megvéd a széltől, esőtől. Nincs olyan ízlés vagy stílus, aminek ne lenne megfelelő férfi átmeneti kabát.

Különböző stílusok

Az egyik legnépszerűbb átmeneti kabát stílus a félig elegáns, egyszínű. Ez a kabát általában fekete vagy barna, oldalain egy-egy zsebbel. Gyakori a selymes, fényes belső réteg, és egy belső zseb. Ez az elegáns férfi kabát tökéletes irodai viselet, vagy bármilyen formális alkalomra megfelelő, legyen az színház vagy egy ünnepség.

Vannak kifejezetten kirándulásra tervezettek, melyek általában vastagabb, strapabíró anyagból készülnek és több zsebük van. Ezek a steppelt dzsekik legtöbbször színes változatban találhatók meg a boltok polcain. Természetesen, ezeket az átmeneti kabátokat is bátran lehet utcára viselni, ugyanis kifejezetten vagány, sportos külsőt kölcsönöznek.

Összegzés

A férfi átmeneti kabát a tökéletes ruhadarab, ha tavasszal és ősszel rétegesen szeretnél öltözködni úgy, hogy közben stílusos és divatos maradsz. Az elegáns szövet kabáttól kezdve egészen a sportosabb steppelt dzsekikig megtalálhatod a hozzád illő átmeneti kabátot. Mindenkit arra bátorítunk, hogy ha még nem próbált ki egy férfi átmeneti kabátot sem, mindenképpen tegye meg, ha pedig igen, fedezzen fel új variációkat!

 

Kövessen minketFacebook

Életmód | PannonMaGazin 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB