oszi_noi_dzsekik
Trend & Dizájn

Milyen női kabátot válasszunk idén őszre?

Ahogy elérkezett az ősz, egyre többeknél kerülnek elő a vastagabb női kabátok és dzsekik. Akadnak azonban olyanok, akik a tavalyit már nem szívesen hordják, esetleg már ki is szanálták, így szükségük van egy új darabra. Fontos, hogy ilyenkor a viselt darab óvjon bennünket a széltől és a hűvös időjárástól egyaránt.

De vajon milyen női változatokat találhatunk a kínálatban idén ősszel? Cikkünkben megmutatjuk ezeket!

Milyen alapdarabokból válogathatunk?

Amikor kabátvásárlásra adjuk a fejünket, akkor persze többféle megoldásban gondolkodhatunk. Mivel a választék hatalmas, így nem biztos, hogy sikerül kiválasztani azt, amely valóban jól is áll nekünk. Az, hogy milyet is találunk magunknak, főként az éppen aktuális stílustól függ, hiszen ez évről évre változik. Persze mindig találunk tavalyi darabokat, de összességében nehéz dolgunk lehet, ha nem követjük a stílusirányzatokat.

A lazább egyéniségeknek azonban érdemes bőrből, illetve műbőrből készült női téli kabát designt választani a BORGO-tól. Ezek tökéletesek hétköznapi szettekhez, de kiválóak akár egy bevállalósabb esti partira is. Ezeket manapság már számos fazonban és színben lehet megrendelni, akár online is, így érdemes beszerezni egyet, ha még nincs a gardróbunkban egy ilyen alapdarab.

Az alapdarabok között ott vannak a ballonkabátok, amiket szinte bármilyen szetthez nyugodt szívvel viselhetünk. Ebből érdemes olyan típust választani, ami hosszú évekig szolgálhat bennünket. A legjobb, ha egy olyan modellt sikerül kifognunk, ami az esőtől és a széltől is óv. Másik hasonló kiegészítő a pufibb dzseki, amiből rengeteg szín áll rendelkezésünkre, így biztosan megtalálhatjuk a tökéletes darabot. Ami viszont jó hír, hogy az idei év egyik oszlopos tagjai ezek a steppelt női dzsekik.

Milyen formájú női kabátot válasszunk?

Ami a fazonokat illeti, vannak rövidebb és hosszabb változatok is. A tökéletes átmeneti ruhadarab során azonban nagyon nem mindegy az adott típus szabása. Nem minden testalkatra illik az összes modell. Az arányos hölgyeken például számos darab csinosan mutathat, azonban ha valakinek erősebb a felsőteste, akkor érdemes elmenni egy másik irányba.

Azoknak a nőknek, akik inkább felül testesebbek, érdemes egy rövidebb fazont választani, ami segít kiemelni a lábakat, oda terelni a figyelmet, amivel semmi gondjuk nem akad. Ez harmonikus megjelenést kölcsönözhet a számukra, amitől magabiztosabban léphetnek az utcára.

Ha pedig valakinek az alsóteste erősebb, akkor éppen az ellenkezőjét kell tennie, és egy hosszabb szabású női dzsekibe érdemes beruháznia. Egy háromnegyedes szövetkabát például tökéletes választás lehet minden alkalomra. Szóba jöhet továbbá egy hosszított pufi modell is, ami megnyújtja a testet, így eltereli a figyelmet az alsó részekről.

Fontos azonban a kompromisszum, ha egyik-másikat nem kedveljük, akkor próbáljunk fel többféle kabátot, hogy megtaláljuk a tökéletes átmeneti kiegészítőnket.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB