szepeszeti_eljarasok1
Turizmus

Milyen szépészeti eljárások vehetők igénybe egy hotelben?

A nyaralás helyszínének kiválasztása során általában döntő lehet, hogy milyen szolgáltatásokat kínál az adott hotel. A hölgyek számára fontos szempont a szépségápolás, így szívesen vesznek részt különféle kényeztető kezeléseken a pihenés alatt.

Az ideális szépészeti kínálat minőségi termékeket, szakértő személyzetet, gondosan felépített kezeléseket tartalmaz nemcsak az arc, de a teljes test területére.

Sothys – francia kényeztetés

Ideális esetben a szépészeti kezelés konzultációra épül. A szakember a kívánt cél elérése érdekében tanácsokkal segíti a vendéget, és közösen határozzák meg a leghatékonyabbnak remélt kezeléseket.

A Sothys névre hallgató francia mesterkozmetikum a bőrápolás magasiskoláját nyújtja. Kínálatában megtalálhatók a professzionális regeneráló, hidratáló és anti-aging kezelések is.

Az arckezelés során a kényeztetés, ellazulás és a megszépülés kerül előtérbe. Legfőképpen a hidratálás, a feszesítés, a regenerálás és a fiatalítás a cél.

Hasonlóképpen különlegesek a testkezelések is. Ilyenkor professzionális keretek között valósítható meg a feszesítés, a zsírbontás és a méregtelenítés. A kezelések érinthetik a láb, a has, az egésztest területét, ráadásul kúraszerűen is vehetők.

Amennyiben szeretne feltöltődni és pár évet fiatalodni, akkor ismerje meg közelebbről a hévízi Hotel Európa Fit**** profilját!

Gyógykezelések

Ha Hévízen jár, érdemes kipróbálni azokat a gyógykezeléseket is, amelyek a testnek és a léleknek egyaránt jót tesznek. A kínálatban számos masszázs,  súlyfürdő, iszappakolás, fürdők, és egyéb kezelések is szerepelnek. Az Európafitben igyekeznek olyan személyre szabott programot összeállítani, amely minden korosztály igényeit kielégíti. Egyaránt nagy hangsúlyt fektetnek a regenerálódásra és a prevencióra is. Az egészségmegőrzés központi szerepet kap filozófiájukban. Amennyiben szeretné összekötni a kellemest a hasznossal, akkor mindenképpen látogasson el Hévízre!

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB