HírExtra

Minőségi ajándékok hölgyeknek

Az ajándékozás fontos szerepet játszik az életünkben. Így mutatjuk ki szeretetünket és megbecsülésünket a másik irányába. De milyen jellegű meglepetéseknek örülnének például a hölgyek?

Amennyiben még mindig nincs ötleted a témában, akkor tarts velem egy rövid cikk erejéig, amelyben most néhány designos termékkel is találkozhatsz! Lássuk, miből élünk, vegyünk szemügyre minden nőies darabot!

Anyukáknak és nagymamáknak

Anyák napjára illik készülni valamivel. Szép dolog meghálálni azt a törődést, amit édesanyánktól kaptunk. Evidens, hogy sokszor a nagyikat sem hagyjuk ki az ajándékbörzéből.

A 24Bottles design kulacsai és termoszai között számos rozsdamentes acéltermékkel találkozhatsz. Ezek általában 330 és 500 ml-es változatokban is beszerezhetők, ráadásul mindennemű káros anyagtól mentesek. Ezeknek előnye, hogy semmilyen ízanyag nem oldódik ki belőlük, ezenfelül kiemelkedő hőszigetelő képességű, dupla oldalfallal vannak ellátva.

Mi a helyzet a nagymamákkal? Nekik is érdemes minőségi darabokat vásárolni. Ők bizony mindig sürögnek-forognak, éppen ezért is olyan jó ötlet valamilyen konyhai kiegészítővel meglepni őket. Egy asztali rendszerező, egy fakanáltartó biztos jól jön a háznál.

Nőnap – középpontban a nő

Amennyiben te nőnapra is szívesen vennél valamit a virág mellé, akkor érdemes hasznos dolgokban gondolkodni. Nem is gondolnánk, hogy néhány egyszerű termékkel milyen nagy örömet tudunk okozni a másiknak.

Egy kellemes hangulatot teremtő illatgyertya szettnek minden nő örülne. Manapság különböző illatú darabokkal találkozhatsz a Canister termékei között. Ha ennél is nagyobb dologra gondoltál, akkor egy rózsaszín turmixgéppel, kenyérpirítóval vagy kávéfőzővel is meglepheted a szeretett nőt.

Természetesen az ajándék típusa attól is függ, hogy milyen viszonyban vagy az illetővel. Amennyiben te is szeretnél különleges meglepetésekre bukkanni, akkor a Designmarket minőségi ajándékai segíthetnek ebben!

Születésnap és a karácsony

Tulajdonképpen a cikkben már korábban felsorolt termékek bármelyike beillik karácsonyi vagy születésnapi ajándéknak is, de szeretnénk még több egyedi darabot mutatni neked. Még nem kalandoztunk komolyabban a lakberendezés területén! De miért is ne tennénk?

Kapható például számos rozsdamentes acél ékszertartó. A láma, nyuszi vagy rénszarvas formájú darabok nemcsak strapabíró szerkezettel rendelkeznek, de mutatósak is. Ha komolyabb darabot szeretnénk beszerezni, akkor van már asztali állványos termék is.

Jól mutathat még a lakásban egy frappáns fényképtartó, megtöltve szívmelengető képekkel. Ezen jól látszik, mennyire szeretjük a másikat.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB