TurizmusUtazóna

Mit vigyél magaddal az őszi túrára?

A hűvös idő még nem ok arra, hogy a lakás négy fala közé száműzzük magunkat, hiszen az ősz színeibe burkolózott természet már önmagában elegendő okot szolgáltat arra, hogy kimenjünk a friss levegőre és kiránduljunk egy nagyot a családdal. Ilyenkor azonban felmerülhet az égető kérdés, hogy mit érdemes magunkkal vinni az őszi túrára.

Mivel az átmeneti évszakok mindig kiszámíthatatlanok, ezért esernyő, esőkabát és váltóruha nélkül semmi esetre se vágj neki a programnak. Ami a ruházatot illeti, ez esetben a réteges öltözködés alapelveit érdemes követni, ami azt jelenti, hogy a táskában mindenképpen legyen póló, hosszú ujjú, kardigán és egy melegebb pulóver is.

Ha a kirándulást megelőző néhány napban volt esőzés, akkor könnyen előfordulhat, hogy az avar vizes maradt, emiatt érdemes gumicsizmát húzni vagy azt is elpakolni. Az őszi időjárás gyakran tartogat egy kis szelet, amitől könnyen megfájdulhat a fejünk vagy a fülünk. Ahhoz, hogy ezeket a kellemetlenségeket elkerüljük, legyen nálunk egy kényelmes sapka is.

Megosztás:
Weboldal weboldal készítés készítés