-KiemeltIT - Tech

Utálod simogatni? Csúsztass!

Képzeljünk el egy olyan telefont, amelyik a megszokott módon elfér a farzsebben, de tartozik hozzá fizikai billentyűzet is. És ez nem a múltba tekintés.

Ez a valóság. Méghozzá 2020-as valósága. Az okostelefonok világában hozzá vagyunk szokva, hogy simogatjuk, dédelgetjük a telefonunkat, de sokkal nehezebb azt azoknak kezelni, akik a tízujjas gépelésben hisznek. Talán ismerős lehet az a probléma, amikor egy szöveg leírásakor az okostelefonon bíbelődve alig tudsz másra gondolni, mint arra, hogy még mennyi mindent le szeretnél írni, de végtelennek tűnik az az idő, amíg mindent végigsimítasz a telefonon.

Nos, az Astro Slide az a 5G-s okostelefon, amelyet azok fognak igazán imádni, akik a feljebb kifejtett módon gondolkodnak. Imádni fogják a kicsi fizikai billentyűzetet, amely bár tényleg apró, mégis könnyebben megtalálható azon minden betű. Azoknak jelent ez sokat, akik a laptop, számítógép klaviatúráját úgy használják, mint zongorista a hangszerét.

A Planet Computers olyan technikával állt elő, amely nyolcmagos MediaTek Dimensity 1000 lapkakészlet 5G chippel láttak el azért, hogy minél alacsonyabb legyen a fogyasztása, de jó a jelvétele. Érintőképernyője 6,53” és a kicsi billentyűzet finoman kicsúsztatható. Ebben a formában pedig inkább egy mini laptopra vagy PDA-ra hasonlító eszközzé transzformálódik, csukott állapotban pedig nem különbözik más okostelefonoktól.

Aki sokat e-mailezik, szöveget szerkeszt, az vagy mindenhová magával cipeli laptopját, vagy beszerez egy Astro Slide-ot.

Fotók: pixabay.com | videó: YouTube.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB