Vízosztás a főváros három főpályaudvarán | Pannonmagazin
Színes

Vízosztás a főváros három főpályaudvarán és több vidéki vasútállomáson

Augusztus 10-én, szombaton 14 órától 18 óráig, továbbá 11-én és 12-én 8 órától 18 óráig a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon ingyen ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-START a hőségriasztás ideje alatt.

Fontos, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal induljon útra.

Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, vidéken Miskolc, Békéscsaba, Szeged, Kecskemét, Győr, Szolnok, Pécs, Nagykanizsa, Siófok, Veszprém, Tapolca, Celldömölk, Zalaegerszeg, Debrecen, Nyíregyháza állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók. Az ásványvizet a vasúttársaság ma 14 órától 18 óráig, majd augusztus 11-én és 12-én is osztja, 8 óra és 18 óra között, illetve addig, amíg az időjárás ezt szükségessé teszi.

A MÁV-START emellett azt javasolja, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal kezdje meg vasúti utazását.

A vasúttársaság elsődleges célja, hogy utasai számára minél komfortosabb utazást biztosítson, ezért a járművek karbantartása során – a megbízható üzemkészség érdekében – különös figyelmet fordít a vasúti kocsik légkondicionáló és légjavító berendezéseire.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB