Pénteken startol Szerencsen a harmadik Artúr Napok Fesztivál

Pénteken kezdődik a vasárnapig tartó 3. Szerencsi Artúr Napok Fesztivál a csokoládéjáról híres Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei kisvárosban.

A háromnapos rendezvény első fellépője augusztus 25-én az Edda Művek lesz, akiket a Hooligans, majd a ByeAlex és a Slepp követ. A zenekarok után az AK26 nevű rapformáció ad koncertet, a fellépők sorát pedig DR BRS zárja – olvasható a fesztivál honlapján.

 

Közönség a 2022-es Artúr Napokon (Fotó: Facebook/ Szerencsi Artúr Napok)

 

A szombati napot Janklovics Péter előadása nyitja meg, akit a Follow the Flow koncertje követ. A zenekartól Ákos veszi át a színpadot, utána a Tankcsapda, később pedig a Groovehouse koncertezik. A popegyüttest a Kozmix váltja, utánuk Dj Dominique gondoskodik a fesztiválra látogatók szórakozásáról.

 

Ingyenes családi programok a fesztiválon

 

Vasárnap, a rendezvény zárónapján ingyenes családi programokkal és helyi zenekarok koncertjeivel várják a szervezők az érdeklődőket délelőtt tizenegy és délután négy óra között.

 

Tankcsapda (Fotó: MTI/ Mohai Balázs)

 

A családi programok után újra a könnyűzenei koncerteké a főszerep, elsőként Kovácsovics Fruzsina lép színpadra, utána az Ámokfutók ad koncertet. A zenekart Krisz Rudi, majd Zoltán Erika fellépése követi, később a Halott Pénz koncertezik. A 3. Szerencsi Artúr Napok Fesztivál utolsó fellépője Majka lesz, a rendezvényt tűzijáték zárja le.

 

Forrás: MTI

Nyitókép: A szerencsi származású Hooligans együttes (Fotó: Facebook/ Hooligans)

Kövessen minket a Facebookon is!

 


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek