Szépen fogy a yorki hercegné regénye

Nemrég jelent meg Sarah Ferguson (Sára yorki hercegné) romantikus történelmi regénye, amely elég szépen fogyott a könyvesboltokban.

Ferguson Her Heart for a Compass cím alatt írt egy regényt, melynek története egy vörös hajú nőről szól, aki kilép egy elrendelt házasságból, hogy aztán igaz szerelemre találjon; tehát jócskán tartalmaz önéletrajzi elemeket. A regény megírásánál egy a történelmi romantikus történetekben veteránnak számító személy működött közre, Marguerite Kaye. A Her Heart for a Compass a Mills & Boon kiadó gondozásában jelent meg augusztus 3-án.

Az azóta eltelt időben 2320 keménytáblás darab fogyott a regényből, amely hamarosan beéri Ferguson gyermekkönyvének az eladási számát, amely a Nielsen Bookscan szerint valahol 5000 környékén mozog. A yorki hercegné reméli, hogy ez lehet a következő Bridgerton-család sorozat (Julia Quinn), habár a számok még messze nem ezt mutatják, hiszen abból jelenleg közel 10 millió példány van forgalomban csak az Egyesült Államokban. Ennek ellenére a Her Heart for a Compass fel tudott kerülni a brit bestseller listák utolsó helyére.

Ferguson és szerzőtársa már dolgoznak is a következő történeten.

Forrás: The Guardian

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek