Új magyar párt van születőben a Felvidéken?

Nagyon úgy tűnik, hogy zajlik valami a színfalak mögött. A bumm.sk információi szerint a Gombaszögi Nyári tábor főszervezője, az MKP Nyitra megyei képviselője, Orosz Örs egy új magyar párt létrehozásán dolgozik. 

„Mindenkire szükség van most, aki bátor! Mindenkinek össze kell fognia, aki erre akárcsak egy pici hajlandóságot is érez. Csak sajnálni tudom azokat a politikusokat, akik a nemzetféltés helyett a maguk 3 százalékát féltik. Én hiszek a felvidéki magyarság erejében! Ideje lépnünk! Azt mondom: dracarys!” – olvasható Orosz Örs augusztus 27-i posztjában.

Az érintett nem erősítette meg, de nem is cáfolta az értesülést. „Aki ismer, az tudja, hogy ha valamit nyilvánosan bejelentek, azt végre is hajtom. Ebben az esetben ez nem történt meg. Teljesen felesleges így egy héttel augusztus 20. után arról beszélni, hogy mi nem történt meg és miért.” – válaszolta Orosz a bumm.sk megkeresésére, a  20-ra tervezett bejelentés ugyanis egyelőre elmaradt.

Forrás: bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek