A csillagok hatása a pénzügyi helyzetünkre – 1. rész

Mindannyian szeretnénk előre tudni, hogy egyes vállalkozásaink, befektetéseink sikeresek lesznek-e? Jobb vagy rosszabb jövedelmi helyzetre van kilátásunk?

Ezt általánosságban természetesen nehéz megmondani, hiszen ahány ember, annyiféle sorshelyzet. Azonban az sem mindegy, hogy milyen a hozzáállásunk a pénzhez. Ez pedig nagyon is függhet attól, hogy születésünk idején hogyan álltak a csillagok…

Milyen anyagiakra számíthatnak az egyes csillagjegyek szülöttei?

Egyik-másik csillagjegynek jobban hajlama van a pénzszerzéshez, kevesebb erőfeszítéssel, mint a többinek. Ezért alapvetően szerencsésebbek azok, akik az alábbi jegyek valamelyikében születtek:

Bika: a jólét jegye, akinek a jelszava az „én birtoklom” és ezzel egyetemben, általában szerencséje van a pénzzel. Jó helyre születik, jól házasodik, munkhelyén megbecsülik… Az is elmondható róla, hogy szeret spórolni, nem költ felesleges dolgokra – vagy ha olykor meg is veszi a (számára fontos) jó minőségű holmikat, azt időtálló befektetésnek tekinti. Nagyon megnézi, hogy mire adja ki a pénzét, kiadásairól általában az ár-érték arány alapján dönt.

golden-taurus-bull

Rák: természetes, üzleti intelligenciával rendelkezik, általában jól dönt, ha a pénzről van szó. Ő a „gondoskodó jegy”, akinek az a legfontosabb, hogy a családja anyagi biztonságát megteremtse. Ezért akár arra is képes, hogy olyan munkát vállaljon el a nagyobb anyagi haszon reményében, ami nem biztos, hogy a szívéhez is közel áll. Kedveli a költséges ebédeket, vacsorákat, szeret nagystílűnek mutatkozni, aki „jól tartja” a vacsorapartnereit is.

Skorpió: gyakran jut pénzhez az öröklésen keresztül, de az üzleti világban is sikeres lehet, mivel a legintelligensebb jegyek egyike. Könnyedén bevonzza a pénzt, mert nem görcsöl rajta – és jóban van az „égiekkel” (a 8. ház ura az okkult dolgokhoz is közel állhat, s ezt kombinálva azzal, hogy a pénzügyek kifejezetten izgatják, könnyedén jöhetnek „túlvilági sugallatai”, ráérzései). A legsikeresebb üzletemberek pont ebben a jegyben születtek. A pénz a skorpió számára alap. Ezért nem sajnálja elkölteni azt, amit megkeresett, mert tudja, hogy képes a dupláját is megteremteni.

A cikk hamarosan folytatódik. A következő részekben a többi csillagjegy szülötteinek pénzügyi kilátásait is sorra vesszük hajlamaik tükrében. 

 

Kapcsolódó cikkeink:

Árulkodnak-e a csillagok az anyagi helyzetünkről?

5 pénzügyi nevelési hiba

Hogyan tehetünk jól az álmaink megvalósulásáért?

 

Képek forrásai: http://filantropikum.com, http://www.pillaicenter.com


Hasonló cikkek