Derekegyház: sikeres volt az önbizalomtréning

Sikeres önbizalomnövelő tréning zajlott a hétvégén Derekegyházon. A lakosok számos tippet kaptak azzal kapcsolatban, miként lehetnek sikeresek az életben

Bocskay István tartott előadást “Hová tettem az önbizalmam?” címmel, melyre sokan jelentkeztek, és a legtöbb résztvevő igen hasznosnak találta a sikerképzést. Hiszen az ott elhangzottakat könnyedén tehetik a mindennapok részévé, mind a munkahelyen, mind pedig a magánéletükben.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre nagyobb szükség van az ilyen képzésekre, előadásokra. Mindannak ellenére, hogy például a közösségi médiában egyáltalán nem az önbizalomhiány tükröződik. Mégis a valódi személyes kommunikáció során, a munkahelyi és a magánéletben észrevehető jelek alapján elmondható, hogy egyre kevésbé bíznak magukban az emberek. Ami pedig sikereiket illeti, ugyancsak problémákba ütköznek. Ezért nagyszerűek az ilyen önfejlesztő, szakember által vezetett előadássorozatok.

Bocskay István már 2016 óta járja az országot és a Kárpát-medencét, hogy előadásaival segítsen másokon. A sikerképzés három legfontosabb pillérének a marketinget, a kommunikációt és a gondolatfejlesztést tartja. A derekegyháziak számos tanácsot kaptak az előadótól, amelyet a munkájuk vagy akár a magánéletük során is hasznosíthatnak – írja a delmagyar. hu

Remélhetőleg máskor is sor kerül hasonló programra a településen. Maga Bocskay István előadó, pedig abban bízik, hogy továbbra is eljut más kistelepülésekre is.

Farkas Cs. Tekla

Nyitókép: illusztráció

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek