Főváros: Kint voltak a zászlók!

Tagadja a Főpolgármesteri Hivatal a Fidesz vádjait.

Mint ahogy azt szerdán a PannonHírnök is megírta, a fővárosi Fidesz szerint nem voltak kint a magyar nemzeti lobogók Budapest utcáin március 15-én. Láng Zsolt szerint ezzel jogszabályt is sértett a főváros.

Megkerestük a fővárost, Gajai-Kovács Anna, Karácsony Gergely sajtófőnöke érdeklődésünkre csupán annyit közölt: a nemzeti színű zászlók kint voltak.

Csütörtök reggel főnöke, Karácsony Gergely már bőbeszédűbb volt: képeket osztott meg közösségi oldalán a fellobogózott hidakról, ezekhez pedig azt írta, érti, hogy a Fideszben mindenért és annak ellenkezőjéért is politikai támadást kell indítani ellene és a városvezetés ellen, mint fogalmazott „ez ott, úgy látszik, kell a jó emésztéshez”.

„De vajon most mi járhatott a fejükben? Hogy éjjel, titokban énkezemmel szedtem le a zászlókat? (…) Csak azt javaslom, hogy legközelebb, mielőtt nyilatkoznak arról, hogy Budapesten nem voltak lobogók az ünnepen, előtte ugyan tegyenek már egy sétát a városban, meglátják, jól fog esni” – írta Karácsony Gergely.

Hiába, aki kerékpárral jár, egy zászlót többnek is láthat.

Hazai Tükör | PannonHírnök

Kövessen minket: Facebook


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek