Készül a Sötét anyag sorozat

Sorozat készül Blake Crouch bestellere, a Sötét anyag alapján, melyhez megtalálták a főszereplőt is.

Joel Edgerton fogja játszani a Crouch sci-fi regénye alapján készült sorozatban a főszereplőt. Történetében Jason Dessen-t követhetjük végig, akit egyik este rejtélyes módon elrabolnak, majd egy alternatív univerzumban tér magához, ahol egészen máshogy alakult az élete. Hamarosan halálos küzdelem kezdődik meg, hogy visszatérhessen családjához, csakhogy nem ő az egyetlen, aki ezt így akarja.

Edgerton nem csak a széria főszereplője lesz, hanem producere is egyben a szerzővel együtt. A Sötét anyag 9 epizódból fog állni, és valamikor az Apple TV+-on lesz látható a közeljövőben. Crouch korábbi regénytrilógiájának, a Wayward Pines-nak már készült egy televíziós adaptációja, azonban azt két évad után elkaszálták. Mivel a Sötét anyag limitált sorozat lesz, így nem kell tartani attól, hogy ugyanarra a sorsra jut.

Forrás: screenrant.com

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek