A konyhaszekrény-fogantyúk végtelen tárháza | Pannonmagazin
HírExtra

A konyhaszekrény-fogantyúk végtelen tárháza

A konyha otthonunk egyik, ha nem a legfontosabb része. Teljesen mindegy, hogy garzonban, panellakásban vagy kertes házban élünk, a konyhánk biztosan kiemelt szerepet tölt be életünkben. A benne történő folyamatoknak mindig kényelmesnek, hatékonynak kell lenniük. Ezért érdemes jól kialakított berendezésekkel rendelkezni, hogy minden kéznél legyen.

 

A tökéletes konyhai elrendezés

 

Az egyik legfőbb pontja, területe a konyhánk kialakításának nem más, mint a tárolás. Rendszerint erre a megoldást a konyhaszekrények jelentik, amiben az edényeket, tepsiket, evőeszközöket, valamint egyéb konyhai kiegészítőt tároljuk. Ez minden konyhára igaz, hisz még a legkisebb, pár négyzetméteres helyiségben is több tárolóhelyet tudunk kialakítani. A szekrények, fiókok mozgatására pedig a VasalatWebshop különböző fogantyúi valók.

 

Különböző okos megoldásokkal a szabad helyet a többszörösére növelhetjük a fiókokban és a szekrényekben. Napjainkban már nem lehetetlen teljesen elrejteni a tányérszárítót, de a kamrát is teljesen beleintegrálhatjuk a konyhabútorba. Mindig keressük és alkalmazzuk ezeket a hasznos tippeket, hisz a mindennapjainkat könnyíthetjük meg velük.

 

A tervezés a lelke mindennek, így erre a részre szánjuk a legtöbb időt. Fontos, hogy mindig a legnagyobb elemekkel kezdjük, és úgy “töltsük fel” konyhánk bútorzatát a kiegészítőkkel, egyéb részletekkel. Természetesen a legjobb, ha mindez már a beköltözés előtt megtörténik, vagy ha amúgy is nagyobb felújítás előtt vagyunk.

 

A fogantyúk teljes palettája

 

Nemcsak magára a szekrények elrendezésére, belső kialakítására kell odafigyelnünk, hanem azok mozgatására is figyelmet kell fordítani. Persze a sínek, pántok, görgők meghatározzák, hogy milyen könnyen működnek az egyes elemek, de van még egy vasalat, ami mindezért felel, és még esztétikailag is hozzájárul a konyha megjelenéséhez: a konyhaszekrény-fogantyú.

 

Általában két ponton vannak csavarral rögzítve, hagyományos eszköznek mondható, de a variációi közel végtelenek. Színben, stílusban, méretben rengeteg lehetőség áll előttünk vásárlás során. Találunk a felhozatalban egyszerű egyszínűeket vagy elegáns, domború fogantyúkat, de az antik hatásúak sem ritkák. Mindegyik esetben a legfontosabb, hogy megfelelően legyen rögzítve a fiókon, szekrényen, különben megkarcolhatjuk a bútort, vagy magában a fogantyúban is kár keletkezhet.

 

Az innováció már ide is betört

 

A 21. században már egyáltalán nem meglepő, ha azt mondjuk, az újítás az élet minden területén jelen van. Nincs ez másképp a konyhaszekrény-fogantyúk esetében sem. A szekrények és fiókok nyitásához már nem csak fogantyúkat és a bútorhoz tartozó profilokat használhatjuk. Megjelentek az úgynevezett bútorgombok, amelyeket leginkább kisebb bútoroknál ajánlott használni. Pár centis gombokról beszélünk, amelyek teljesen letisztult, minimalista megjelenést kölcsönöznek.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB