Egy szimpla doboz. Ja, nem | Pannonmagazin

Egy új háztartási eszköz vásárlással nemcsak a kívánt tárgy kerül az otthonunkba, hanem annak csomagolása is. Utána főhet a fejünk, hogy a dobozzal mit csináljunk.

Erre a problémára talált megoldást a Samsung. Akinek az ötlet kipattant a fejéből, valószínűleg találkozhatott a doboz kérdéssel és a környezettudatosság híve is. Milyen jól tette, hogy foglalkozott a témával, mert így sikerült megvalósítani, hogy a Samsung televíziók papírdobozát újrahasznosítani, sőt, újrahasználni tudjuk.

Miután a megvásárolt eszközben kigyönyörködtük magunkat, beüzemeltük, tekintetünket emeljük annak dobozára, amely csak általunk transzformálódik át. Ehhez némi ügyességre van szükség, de a dobozban lévő vágási és hajtási útmutató segítségével elkészíthetünk a nyakunkon maradt kartondobozból olyan praktikus használati tárgyakat, amelyek jól funkcionálnak, újrahasznosítottak, természetesek. Így alakíthatunk át egy papírdobozt újságtartó állvánnyá, polcos szekrénnyé, és ha macskánk elsőbbséget élvez, akkor macskaházzá.

Fotó: pixabay.com | videó: YouTube.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB