Elő a permetezővel, itt az őszi lemosó permetezés ideje! | Pannonmagazin
HírExtra

Elő a permetezővel, itt az őszi lemosó permetezés ideje!

Az idei év során számos nehézséggel meg kellett küzdenie a kertészkedőknek. A kártevők mellett hosszú hónapokon át tartó aszály tette próbára a növényeket.

Ha szeretnéd elkerülni azt, hogy jövőre elvigye a cseresznyét a monília, tetvesek legyenek a szilvahajtások, vagy fodrosodjon az őszibarackfák levele, akkor érdemes lemosó permetezést alkalmazni. Ha van permetezőgéped, akkor ideje elővenni! Amennyiben kell hozzá valamilyen kellék, akkor online villámgyorsan beszerezheted a Vaszkoshop.hu permetező alkatrészei közül, így nem kell lemondanod a jól bevált masináról.

Milyen permetező alkatrészeket lehet megrendelni a netről?

Rengeteg különféle gyártó forgalmaz permetezőgépet. A fenti webáruház egyaránt kínál alkatrészeket az olyan jó nevű gyártók termékeihez, mint az Agrimotor és a Black&Decker, de akkor is érdemes náluk körülnézned, ha más márkájú permetezőgéppel rendelkezel.

Még a legtartósabb kerti gépeknek is vannak kopó alkatrészeik, amelyeket a használat intenzitásától, módjától függően időről időre ki kell cserélni. Az is megeshet, hogy valamilyen mechanikai behatás vagy sérülés következtében lesz ez indokolt. Bármi is az oka, van egy jó hírünk: nem kell felkeresned egy sor üzletet, hanem otthon a kedvenc foteled kényelméből, akár a mobilodról is meg tudod rendelni a cserélendő vagy hiányzó alkatrészt a permeteződhöz.

Ha listázni szeretnénk a megrendelhető komponenseket, akkor oldalakat szentelhetnénk ennek. A legkeresettebb alkatrészek közé tartozik a szivattyú, a szórófej propeller, a szórópisztoly, a levegőszűrő, a rezgéscsillapító gumibak, a vegyszercsap és a szivattyú szimering. Ezeket mind meg tudod vásárolni néhány kattintással!

Nem lesz gond a kompatibilitással?

Ha alkatrészt vásárol az ember, akkor különösen oda kell figyelni néhány dologra. Minél nagyobb értékű az árucikk, annál inkább igaz ez, hiszen kellemetlen, ha az ember vesz valami olyasmit, aminek nem tudja hasznát venni.

Éppen ezért az olyan megbízható webáruházak, mint a Vaszkoshop.hu, a termékek adatlapján feltüntetik azok főbb paramétereit. Éppen ezért érdemes mindig ráklikkelni a termék nevére vagy képére, hogy ezen információk birtokában el lehessen dönteni, hogy az adott alkatrész passzol-e egy permetezőgéphez vagy sem.

Hogy mik ezek a paraméterek? Nos, ez alkatrészenként eltérő. Egy háti permetező vegyszertartály fedél tömítés esetén fontos a külső átmérő és a belső átmérő is. Egy berántó esetén a furattávolságok adhatnak támpontot, egy akkumulátor esetén pedig annak típusa.

Kérdezz bátran, ha elakadsz!

Az online áruházak rend szerint többféle módon is elérhető ügyfélszolgálattal rendelkeznek. Kérdésedet általában e-mailben vagy telefonon is felteheted. Ha bizonytalan vagy a megfelelő alkatrész kiválasztása kapcsán, akkor nyugodtan keresd az ügyfélszolgálatot, hiszen nekik is az az érdekük, hogy megtaláld, amire szükséged van.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB