koronavírus
-KiemeltSzínes

Hivatalos: Soros és Bill Gates műve a koronavírus!

Avatar

Megvalósult sokak álma, ugyanis immár bírósági ítélet az, ami szerint a két szupergazdag fickó áll a pandémia mögött. (És persze a Rockefeller-család)

A Chincha és Pisco nevű perui település bírósága szerint a magyar-amerikai tőzsdespekuláns/társadalomformáló és a Windows operációs rendszer hátán milliárdossá váló amerikai informatikus okozta az utóbbi évtizedek legnagyobb globális járványát – olvasható a Swissinfo nevű svájci portálon. (De a La Vanguardia nevű katalán napilap digitális kiadásában is.)

A helyi idő szerin vasárnap meghozott ítélet szerint a járványnak csupán egy célja van: hogy a multinacionális-globalista érdekkörök karjaiba lökje a világot és annak minden lakóját, és egy új világrendet hozzon létre a Covid-19 nevű betegséggel.

Azt ugyan nem tudni, hogy milyen bizonyítékok alapján mondta ki a bíróság (név szerint Tito Gallegos, Luis Leguía és Tony Changaray nevű bírók az Ica megyei bíróságról) ezt az ítéletet, de tény, hogy a járvány sokaknál felerősítette a már meglévő paranoiát.

Maga az ítélete szövege spanyolul itt olvasható, szabad fordításban arról szól, hogy „a világ kormányai sem látták előre ezt a járványt, kivéve annak megalkotói, Soros György, Bill Gates és Rockefeller”. De hogy milyen bizonyítékok alapján mondták ki ezt? Arról egyelőre hallgat a fáma.

 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB