Hogyan lesz egy üres üvegből romantikus asztaldísz? | Pannonmagazin
Trend & Dizájn

Hogyan lesz egy üres üvegből romantikus asztaldísz?

Hogyan lesz egy üres üvegből romantikus asztaldísz? Ismerkedj meg a borosüveg dugó világítással!

A közösségi média különböző felületein vagy a fényképmegosztó alkalmazásokban biztosan már te is találkozhattál olyan díszekkel vagy a hangulatvilágítás kreatív eszközeivel, amelyek elkészítése kifejezetten egyszerű, de mégis nagyszerű. Rengeteg olyan kép terjed az interneten, amely egy borosüveget, egy borospoharat, egy befőttesüveget vagy egy vázát ábrázol, amelyben égnek a titokzatos kis fények, ezzel tökéletesen romantikus hangulatot varázsolva a helyiségbe.

A hangulatvilágítás megalkotása pofonegyszerű, amennyiben tudod, hogy hol szerezd be a hozzá szükséges borosüveg dugó világítást. Nem hallottál még róla? Akkor olvass tovább bejegyzésünkben és tudj meg többet!

Mi az a borosüveg dugó világítás?

Amennyiben szereted az egyediséget, szereted a dolgokat azok kreatív oldaláról megközelíteni és odáig vagy a varázslatos fényekért, akkor a borosüveg dugó világítást egyenesen imádni fogod! Biztosan már veled is előfordult, hogy egy ital elfogyasztását követően nehezen váltál meg attól a bizonyos üvegcsétől. Lehet, hogy annak egyedi kialakítása fogott meg vagy éppenséggel a kellemes emlék, amely annak elfogyasztásához köt. Tedd hát otthonod méltó díszévé, és emlékezz vissza azokra a boldog pillanatokra, amelyeket magukkal hordoznak!

Az üvegeket egy csapásra új életre keltheted, csupán egy kis odafigyelésre és egyetlen összetevőre lesz szükséged, a borosüveg dugó világítás személyében. Amint elfogyasztottad az üveg tartalmát, tisztítsd meg kívül és belül egyaránt. Akár rajta is hagyhatod a címkét, de ha szeretnéd eltávolítani, akkor egy időre áztasd be meleg vízbe az üveget, és egyszerűen le tudod húzni róla az alatta lévő rögzítőragasztóval együtt.

Milyen üveget válassz?

Így nem csak a díszes címkével rendelkező üvegeket használhatod fel, hanem az egyszerű sörös- vagy borosüveget egyaránt egyedülállóvá teheted. Lehet teljes mértékben áttetsző, de a változatosságot is választhatod a színes üvegekkel. Amennyiben kedvet kaptál otthonod kicsinosításához, akkor keresd fel a LEDen Világításod beltéri lámpa kínálatát, és találd meg az ízlésedhez leginkább illeszkedő darabot!

Ahogyan a világítási eszköz neve is tükrözi, legideálisabb esetben egy borosüveget válassz kísérleti alanyként, mivel a borosüveg dugó világítás kifejezetten borosüvegekhez lett készítve, hiszen az alakjuk olyan, mint egy dugónak, így a legtöbb borosüvegbe probléma nélkül illeszkednek. Mindezen felül azonban vannak olyan üvegek, amelyekbe szintúgy pontosan beleillik a dugó világítás, legyen az egy whiskeys üveg vagy egy gines palack. Továbbá pedig az sem probléma, ha a LED fényeket tartalmazó fémhuzalon túl a dugót is elhelyezed az üvegben, hiszen esztétikailag nem fog rontani az eredményen.

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB