EzoTér

Így hatnak a holdfázisok az életünkre

Avatar

A Hold hatásait már az őseink is előszeretettel kutatták. Rájöttek, hogy a holdfázis változásaihoz tudják igazítani az időmérést, illetve arra is felfigyeltek, hogy az ár-apály változásában is nagy szerepet játszik a Hold járása. Később az is világossá vált számunkra, hogy nem csak a természetre, hanem ránk, emberekre is nagy hatással van a fénylő golyóbis.

A Hold hűséges társ. Sosem hagy el. Mindig ott van, állhatatosan néz, ismer minket világos és sötét pillanatainkban is; örökké változik, ahogy mi is. Mindennap más változatában jelenik meg. Néha gyenge, néha sápadt, néha erős és nagyon fényes. /Tahereh Mafi/

ÚJHOLD 

Újholdkor fittnek, energikusnak érezzük magunkat. Ilyenkor érdemes belevágni a kreatív, esetleg üzletileg is jövedelmező projektekbe. Ebben az időszakban a szervezetünk öntisztító folyamatai is beindulnak, ami a tisztító-méregtelenítő kúrákat is nagyon hatékonnyá teszi.
 

NÖVŐ HOLD 

növő Hold szintén kedvez az új dolgoknak. Ez nem csak a testi, hanem a lelki megújulás időszaka is, amikor is különösen jótékony lehet a befelé fordulás. Ebben a holdfázisban érdemes feltölteni az energiaraktárainkat és fontos, hogy elegendő folyadékot igyunk.  

 
TELIHOLD 

Teliholdkor előfordulhat, hogy lelkileg instabilnak érezzük magunkat. Nem csak a lélek, hanem a test is sérülékenyebb ilyenkor, meglehet, hogy elemi erővel tör ránk a fáradtság. Ez a pihenés, relaxálás, meditálás ideje, amikor kipihenjük a fáradalmainkat. 

FOGYÓ HOLD 

Fogyóhold idején felkészülünk az újholdkori megújulásra. Ilyenkor érdemes kiszelektálni minden felesleges holmit, illetve fontos, hogy az ártó gondolatoktól is búcsút vegyünk. Ebben az időszakban a káros szenvedélyek elhagyása könnyebb lehet, mint máskor. 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB