HírExtra

Lakásfelújítás okosan!

Mindannyiunk életében eljön az a nemes pillanat, amikor egyes helyiségek, egy egész lakás vagy egy ház felújítását kell megterveznünk és lebonyolítanunk. Ilyen esetekben nagyon lényeges az, hogy jó előre minden meg legyen tervezve és ki legyen találva.

Döntsük el, hogy milyen legyen majd az adott terek hangulata, stílusa és hogy milyen munkálatokat és milyen sorrendben fogunk végezni vagy elvégeztetni! A festésre – nagy valószínűséggel – a folyamat vége felé kerítünk sort. Addigra már azért eléggé fogyóban szokott lenni az energia, emiatt sem mindegy, hogy milyen anyagokat és segédeszközöket használunk. Nos, van egy remek hírem: a festékszóró alkalmazásával rengeteg időt, energiát és pénzt megspórolhatunk.

Cseréld le modern eszközre!

Ha szépen és egyenletesen festett felületeket szeretnél a felújított helyiségeidben, nem kell mást tenned, mint a Black Szerszámnál kapható festékszórók valamelyikét kiválasztanod és kipróbálnod. Aki ugyanis egyszer már használta ezeket a barkács webáruházban vásárolt festékszórókat, igen hamar megkedveli ezt az új festési és lakkozási módszert, és utána már soha nem akarja kézbe venni az ecsetet vagy festőhengert. Ezekkel a hagyományos eszközökkel sokkal lassabban megy a munka, és – valljuk be – nem is a legkönnyebb fizikai munkák közé tartozik sem a festés, sem pedig a mázolás. Mármint a hagyományos!

Jelentősen lefaraghatod a költségeket!

Ha a nagyobb felületek festését az órákig tartó hengerezés helyett például a sűrített levegős Black festékszóró pisztollyal végzed, elfelejtheted a gyakorta görcsbe ránduló kezet, vagy a munka végére már sajgó derekat. Nem kell gyakori szüneteket sem beiktatnod a túlzott fáradtság miatt.

A munka sokkal gyorsabb, a festés majdnem teljesen cseppmentes lesz. Ez utóbbit a záró takarítás során igazán nagyra fogod értékelni. Főképp akkor, ha igazán gyakorlatias típus vagy. Mind a festési folyamat gyorsításával, mind pedig az anyagtakarékossággal rengeteg időt, energiát és persze pénzt tudsz megspórolni. És a festés minősége is látványosan jobb lesz a festékszóró használatával.

Nem szárad be!

Nem csak a belső terekben lehet ám használni a modern és igazán remekül kialakított festékszórókat. Alkalmazhatók mind vízbázisú festékekhez, mind pedig lakkokhoz. A kerítés festéséhez, lakkozásához, az ablakkeretek felújításához, és persze az ajtók és a keretek lekenéséhez is nagy segítséget jelentenek majd Neked.

A Back Szerszám weboldalán készletet is vehetsz, ahol a csomagban lévő kompresszorra csatlakoztatható többféle festékszóró pisztollyal igazán látványossá varázsolhatók a felújítandó felületek.

Ha esetleg valamit szigetelni kellene, a purhab pisztolyt tudod bevetni. A purhab flakonja gyakran beszárad, így használhatatlanná válik. Pedig sokszor alig használtál még belőle. Bosszantó és nagyon drága is így. A purhab pisztoly adagoló csöve viszont nem dugul el, ezért így sokkal tovább használhatod az értékes anyagot.

Ha tetszenek a tartalmak, kérjük támogassa a PannonMagazin szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB