Maradt az otthoni pózolás és a fotók | Pannonmagazin
ÉletmódTrend & Dizájn

Maradt az otthoni pózolás és a fotók

Egyes rendezvények megrendezése kiszámítható. A MET-gála minden év május első hétfőjén aktuális, azonban az ideire ez egyáltalán nem igaz.

Mint nagyon sok minden, úgy a MET-gála is elmaradt a koronavírus-járvány miatt, pedig most lett volna az ideje. A New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumának divatért felelős részlege minden évben egy hatalmas bulit rendez a múzeumban, ez a MET-gála. Egyben egy adománygyűjtő esemény is, amelyet még Eleanor Lambert kezdeményezett és alapított 1948-ban. Összegyűlnek a világ leghíresebb személyei, akik közösen ünneplik meg a múzeum legfrissebb kiállításának megnyitóját. Minden évben egy új kiállítás köré szerveződik a gála, így annak megfelelőn öltöznek az érkező sztárok is. Az idei év témája lett volna:

Épp ideje: divat és időtartam

A MET-gála kedvelt a hírességek között, mert kreatív, megmozgató, ötletes, ezért a legtöbben nagyon bánják, hogy idén le kell mondaniuk erről az élményről. Sztárok emlékeztek meg a gáláról, többek között Jennifer Lopez is, aki a kedvenc MET-es ruhából tett közzé fotóválogatást, videót, és ugyanígy tett Anne Hathaway is.

Julia Roberts és Katy Perry pedig olyan fotóval emlékezett meg, hogy mit viselt volna az idei alkalmon. Katy Perry áldott állapotát mutató és hirdető ruhát (vagy valamit) viselt volna, Julia pedig magára is öltötte az saját otthonában azt, amit a gálán kellett volna.

Fotó: dailymail.co.uk | videó: YouTube.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB